13. aug. 2011

Kjekt å ha, DT TreL

Det er alltid kjekt å ha bursdagskort liggende, sånn til den dagen du skulle hatt ett, men ikke har tid til å lage det. Jeg har laget et sånt kort i dag.

muffin

Ramma kommer fra stempelplata Chanteuse, fra Kaisercraft. Jeg har embosset den og klippet den til slik at den passer til størrelsen på motivet.
Sommerfuglcharmen var sølvfarget, men for at den skulle passe bedre til fargene jeg har brukt, har jeg farget den med StãzOn stempelpute i fargen metallic Copper.

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet:
Cute Card Thursday, Challenge 177 – Clean & Simple
A Spoon full og Sugar, Challenge 162 – Happy Birthday
Sketchy colors, utfordring #79 – Rosa, hvitt og gull
Sukkersøtt, utfordring #132 – Metall er tingen

7. aug. 2011

Bryllupsgaven

Vi var i bryllup i går og brudeparet, eller i alle fall bruden, har nevnt at hun ønsker seg et maleri med hjerte på. Jeg tørket derfor støvet av malesakene mine, kjøpet inn lerret, og gikk i gang med friskt mot:

maleri

Jeg har prøvd å lage et bilde som jeg tror vil passe til brudeparet – litt røft selv om motivet er et hjerte. Jeg har også brukt bryllupsfargen deres, sterk rosa. Vi ga bort bildet med full bytterett – hvis de ønsker annet motiv eller andre farger, lager jeg et nytt. Det så likevel ut til at dette falt i smak, så jeg tror ikke det blir noe nytt maleri til dem. Ei annen venninne som var i bryllupet har også lyst på et bilde, så mer maling blir det nok på meg likevel :)

4. aug. 2011

Soon to be…

mann og kone! Ja, det er ikke jeg som skal gifte meg, men et vennepar av oss.
De gifter seg på lørdag, og jeg gleder meg! Jeg tror at jeg er ferdig med gaven, og jeg vet at kortet er ferdig:

vf

Utfordringen var å lage et bryllupskort som er litt romantisk, uten at det blir sukkersøtt. Der er nemlig ikke brudeparet i det hele tatt, og kortet skal jo passe til mottakerne. Det ble derfor kanskje et litt uvanlig bryllupskort, men jeg tror det skal passe til dem.

Bryllupsfargen deres er skarp rosa (som på bordkortene i innlegget under), så jeg hadde lyst til å ha den fargen med i kortet. Siden jeg ikke har blomster med den fargen, brukte jeg Tattered Angels Glitter Glam til å farge blomsten med. Er fornøyd med resultatet – synes skimmer og glittereffekten er så kul. Og så passer den godt til bruden :)

Nå er det snart helg igjen, og første jobbuke etter ferien er over. Jammen overlevde jeg ikke den, og det mye bedre enn forventet. Men uansett blir det godt med et par fridager nå.
God helg!

Jeg deltar i Kort & Godts augustutfordring - bryllup med dette kortet.
Blomstene og perleraden som er surret rundt blomsten er fra Kort og Godt.

1. aug. 2011

Bordkort en gang til

bordkortvf

Joda, dere har sett dem før – bordkortene til våre naboers bryllup, men siden jeg nå er ferdig med alle sammen, legger jeg ut den komplette samlingen :)
Det blir spennende å se hvordan de tar seg ut på et ferdig pynta bord.

bordkortvf2

Det er bare noen dager igjen til den store dagen nå, og det er godt å være ferdig med bordkortene i god tid. Nå har jeg bare kortet igjen. Ja, og så gaven da. Plutselig er det ikke så god tid med fire dager likevel…
Det er bare å begynne med en gang!