12. apr. 2011

Kjærlighet på pinne

hjertekjole

Denne søte hjertekjolen heter faktisk Kjærlighet på pinne. Hvis ikke det er det kuleste navnet på en hjertekjole, så vet ikke jeg! Den er fra Tora Frøseth Design, og var utrolig morsom å strikke.

hjertekjole2

Strikkinga gikk fra øverst til nederst, og den har ikke en eneste søm. Sånt liker jeg! Det passer også godt med ei enkel strikking når jeg har vært mer eller mindre plaget med migrene i ett de siste to ukene… Strikkinga ble gjort mellom de verste anfallene. Kjedelige greier altså!

hjertekjole3

Migrenen har også gjort sitt til at jeg er på etterskudd med kortproduksjonen min. Har fire kort som må være ferdige før søndag, og jeg er jo ikke akkurat den kjappeste kortlageren. Jeg får bare jage migrenen på dør og sette i gang med produksjonen i morgen den dag!

Mer hyggelig er det at vi (eller mannen, rettere sagt) har kommet ordentlig i gang med oppussinga på stua. Nå er alle innerveggene revet og bare isolasjonen tyter ut mot oss. Nå blir det etterisolering, nytt strømopplegg og nye vegger på oss – jeg håper på at det er ferdig før påske, men det kan nok være mye å be om. Framover går det i alle fall :)

8. apr. 2011

Sommerfuglklem

Etter å ha slitt litt med å finne motivasjon til å sette meg ned med kortlaging, har jeg i hui og hast klart å snekre sammen et bursdagskort til vår nabo. Siden tiden går fort og det allerede er ei uke siden hun hadde bursdag, synes jeg ikke det var naturlig å skrive gratulerer med dagen, eller noe i den duren. Så da blir det rett og slett en grattis-klem på henne : )


Mens jeg holdt på ble det helt klart for meg at jeg må ha en ny sommerfuglpunch, en som lager større sommerfugler enn den jeg har. Det spørs om det ikke går ei bestilling til TreL så snart ny lønn er på konto. Arkene jeg har brukt er forresten resteark etter DT-prosjektene jeg har hatt der i det siste. Fint å få brukt litt fra den eska også.

Målet er å få laget et par nyfødtkort i løpet av helga. Og så har jeg jo som vanlig et par-tre strikkeprosjekter på gang. Når det i tillegg er meldt strålende sol og 15 grader, tror jeg ikke jeg skal få noen problemer med å få helga til å gå : )

Ønsker dere alle ei riktig god helg!

3. apr. 2011

Hjerter i lange baner

babyteppe
Nå er jeg ferdig med babyteppet som jeg begynte på for et par uker siden. Det er kanskje ikke så lett å se det, men den ene typen fletterad er hjerter, og da fallt jo jeg for mønsteret med en gang. Dere har kanskje skjønt at jeg er i overkant glad i hjerter…

Teppet skulle egentlig være til ei lita jente som ble født omtrent den dagen jeg begynte på det. Nå har jeg ombestemt meg på det, det er nemlig sånn at da jeg var nesten ferdig, oppdaga jeg en feil nesten helt i begynnelsen, og siden barnets mor er minst like nøye på det som meg, blir ikke dette teppet til henne. Jeg får ha det liggende på lur til noen som ikke oppdager ei rett maske der den skulle vært vrang like lett ; )

Her har jeg selvfølgelig klart å henge teppet opp ned på stolen, men dere ser i alle fall litt mer av det:
babyteppe2

Så – da er det bare å begynne på en ny ting til den lille jenta. Denne gangen har valget fallt på en kjole fra Tora Frøseth design. Jeg får gjøre mitt beste for å strikke rett der det skal være rett og vrang der det skal være vrang : )

Ønsker dere en fin søndagskveld!